Descoperiri

Descoperă împreună cu David Filat

Argumentul că omul nu a provenit de la maimuţă

Posted by David Filat pe noiembrie 13, 2007


Argumentul este că omul are 46 de cromozomi*, iar maimuţa are cu doi mai puţini, 44. De aceea e imposibil ca omul să provină de la maimuţă. Dar iată măgarul are,tot, 46 de cromozomi, dar nimeni nu crede şi nu zice că omul a proveni de la măgar (dar asta nici nu este adevărat).

De aceea vă îndemn ca să spuneţi şi la prietenii voştri despre asta, ca ei să nu meargă pe calea cea rea, ci să se întoarcă la cea care aparţine adevărului, şi care este bună.

*Cromozomi-lanţ de celule microscopice care conţin informaţia despre om.

Reclame

3 răspunsuri to “Argumentul că omul nu a provenit de la maimuţă”

 1. Draga David,

  Si eu am gasit un comentariu fragment dintr-un articol care este la acelasi subiect. Il pun mai jos…

  c. Genetica
  La data când evoluţionismul era acceptat ca teorie, ştiinţa naviga pe ape tulburi, ipotetice. Genetica nu exista. Ceea ce i-a frapat pe Darwin, Huxley şi Haeckel erau similitudinile morfologice. Argumentele anatomiei comparate la ora actuală sunt răsturnate de genetică. Speciile cu similitudini provin din arii diferite ale plajei ADN-ului( Cromozomii la speciile animale: 8 musculiţa Drosofila; 18 canarul; 24 fluturele; 34 – zebra; 78 găina; 172 porumbelul; 38 tigrul; 40 şoarecele; 64 – porcuşorul de Guinea; 40 porcul; 46 omul; 48 maimuţa; 54 oaia; 50 bivolul; 60 vaca; 62 măgarul; 64 calul; 76 pisica; 78 câinii; 84 rinocerul.
  Iar la vegetalele: 20 porumbul; 24 roşiile; 28 grâul; 48 cartoful; 66 pepenele verde; 52 Floarea de colţ, etc… ). Cca. 80 000 de gene compun cele 23 perechi de cromozomi umani. Comparativ, căpşuna conţine doar 8% faţă de om, în timp ce ceapa conţine de 12 ori mai mult (adică 960.000 de gene). Iar amoeba – de 200 de ori mai mult! Genetica consolidează noţiunea de specie distinctă, stabilă, unică, şi contestă transformismul.

  Michael Denton, cercetător australian în genetică moleculară, scrie în cartea sa „Evoluţionismul – o teorie în criză”: „Ca rezultat al descoperirilor din ultimii 30 ani, la ora actuală ştim că există nu numai o despărţire clară între speciile vii, ci şi că această dramatică despărţire este absolut neunificată de nici o formă tranziţională („verigi lipsă”). Ba mai mult, aceste forme tranziţionale nu numai că sunt empiric absente, dar conceptual sunt chiar imposibile.”

  Iata si link-ul de unde am luat informatia
  http://www.azsforum.org/printview.php?t=1881&start=0

 2. Si am mai gasit inca un link bun cu astfel de informatii
  http://www.creationism.info.ro/pagini/oe/oeI-II.html

 3. deea said

  asta e o nebunie……nu cred asa ceva!!!in cartea mea de istorie scrie ca provenim de la maimuta…asa ca nici asta nu cred,pentru ca stiu ca nea facut Dumnezeu!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: